Press

Nieuw concept van Kontichs bedrijf: kies zelf de hotelkamer waarin je slaapt (NL)

De Kontichse start-up Expect Me maakt software waarmee hotelgasten vanaf november zelf kunnen kiezen in welke kamer ze slapen. Het bedrijf krijgt van de Vlaamse overheid een subsidie van 50.000 euro, net als zeventien andere bedrijven in de provincie Antwerpen.

Read full article

Start-up Expect Me via WinWinner op zoek naar financiering (NL)

Start-up Expect Me B.V. heeft de ambitie om zijn software op korte termijn internationaal te verspreiden. Het zet daartoe een crowdlending-campagne op bij het Gentse investeringsplatform Winwinner. Expect Me ontwikkelde een software waarbij reizigers vooraf een specifieke hotelkamer kunnen kiezen.

Read full article

PORTRET: Roeland Verhamme, EXPECT ME (NL)

Deze maand presenteren we jullie Roeland Verhamme, CEO en founder van EXPECT ME. Het bedrijf richt zijn pijlen op de hotelsector via het aanbieden van een speciale software waarmee de hotelgast in staat zal zijn zelf zijn of haar kamer te kunnen kiezen. Of zoals Verhamme het zelf verwoordt: “Je eigen stoelen kiezen in de theaterzaal of op het vliegtuig, dat kan allemaal. Maar in hotels kiezen waar je slaapt, dat kan voorlopig nog niet. Geen enkele softwarefabrikant biedt dit aan, ook niet internationaal. Wij staan te trappelen om daar verandering in te brengen.”

Read full article

Expect Me bedenkt innovatieve software voor hotelsector (NL)

Roeland Verhamme, ceo van tech start-up EXPECT ME, werkt mee aan de digitale innovatie binnen de hotelsector. Het bedrijf uit Kontich creëerde een software waardoor hotelgasten specifieke wensen kunnen selecteren in verband met hun hotelkamer.

Read full article

‘Nooit meer ontgoocheld op hotel’ (NL)

Ongeacht of het nu om een zakelijk verblijf dan wel om een vakantie gaat: een hotelkamer beantwoordt liefst zo veel mogelijk aan de verwachtingen van bij de boeking. Om hotels in het hogere segment bij te staan in het aanbieden van dat ideaalbeeld en ontgoochelingen en ongenoegen bij hun klanten te helpen voorkomen, lanceert Roeland Verhamme nog dit jaar een digitale tool waarmee hotelgasten een specifieke kamer kunnen vastleggen.

Read full article